+31 6 12 97 34 73 Stefan@perfectshapes.nl
Selecteer een pagina

Over Je Personal Trainer Stefan

Ik ben Stefan, 34 jaar en kom uit Limmen.
De afgelopen jaren heb ik mijn passie gevonden in de sportschool. Dit is nog wel eens anders geweest. Enkele jaren geleden wist ik nog niet wat ik wilde gaan doen met mijn leven. Na het stoppen van mijn opleiding hotelmanagement ben ik eens goed naar mezelf gaan kijken. Wat wil ik nou bereiken, en wat maakt me gelukkig!?

Ondertussen was ik elke dag te vinden in de sportschool. Dit heeft me niet alleen fysiek geholpen, maar ook mentaal weer op de goede weg gezet. Door het halen van mijn doelen in de sportschool ben ik zo lekker in mijn vel gaan zitten dat ik me ook op andere vlakken beter ben gaan voelen. Zat lekkerder in mijn vel, betere concentratie, vrolijker en gelukkiger. Zo kwam ik met het idee hier iets mee te moeten doen.

Door het stellen van doelen en hier keihard voor te werken heb ik mijn droom uiteindelijk werkelijkheid gemaakt en ben ik begonnen met mijn eigen personal training. Dit gevoel; het maken van doelen en ze behalen. Dat wil ik anderen ook meegeven. Ik weet als geen ander
hoe moeilijk het is om je doelen te bereiken en wil mijn opgedane kennis hierover graag met jou delen. Jou helpen met het halen van jouw doelen, daar word ik oprecht gelukkig van!

Afvallen

Voedingsadvies

Shapen

Doelen oordelen

Progressie meten

Persoonlijke begeleiding

Motivator

Een-op-een training

Neem contact op en boek jouw gratis intake gesprek nu in!

 

Je kan me ook altijd mailen op:

Stefan@perfectshapes.nl

 

Straat 10

postcode alkmaar

06 12 34 56 78

KVK: 12345678

6 + 8 =